Hebt u schade? Bel ons direct: +31 851 304 870

Over Hercon

Hercon BV is een nieuwe onderneming. Nieuw, betekent in dit geval niet onervaren. Immers de hoekstenen van deze onderneming zijn mensen die reeds hun sporen verdiend hebben in de wereld van reconditioning na schade. Geboren uit onvrede over de huidige situatie, in een branche waar vooral heel schimmig wordt gedaan over afspraken. Hercon wil de steen zijn die de stroming van de rivier verlegt: Heldere communicatie, duidelijke afspraken en vakkundig werk.

Onze Missie

Dat u met een goed gevoel terugkijkt op een nare gebeurtenis.

Daar zeggen we nogal wat, schade is immers altijd het gevolg van iets negatiefs . Toch krijgen we nogal eens te horen, dat de rompslomp na een schade de meeste impact heeft gehad. Zowel de praktische zaken als de totale papierwinkel hebben een negatief effect op de emotionele verwerking van een schade. Of dat nu een brandschade, waterschade of elke andere schade betreft. 

Onze visie is dan ook door totale ontzorging, heldere communicatie gebundeld aan een flinke portie daadkracht u te helpen met het herstellen van de schade. Meer nog dan anderen hebt u bij ons persoonlijk contact, wij bellen altijd terug of beantwoorden altijd uw mail.

Vaak wordt de vraag gesteld zit dat dan bij de schade-uitkering van de verzekering inbegrepen? Wij kunnen u verzekeren dat dat dat bij ons het geval is. De uitkering van de verzekering moet voldoende zijn om de schade optimaal te herstellen. Hercon kent geen losse eindjes. Dit is de uitkering en daarvoor doen wij ons werk. Simpeler kan het niet.

Scroll naar top